Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpoželjnija Britanka

Pippa Middleton zaručila se za Jamesa Mathewsa

Foto: Peter Jordan/News Syndication/PIXSELL
1/5
20.07.2016.
u 08:45

Sestra Kate Middleton uskoro će izreći sudbonosno "da"

Komentara 5

AO
admini_obrišite_si_mami
08:57 20.07.2016.

jako sam sretan zbog nje! vijest mi je uljepšala cijeli tjedan!!

Avatar comparator
comparator
11:23 20.07.2016.

Iznenadila se ? Pa da tamo žene ne misle na brak i onda se čode i čude i iznenade . A mi se čudimo i procjenjujemo ju jel vrijedi toliko i za živo čudo mnogi shvate da za dobar komad treba imati puno puno love ,a one sve skuplje i mogu ti odfurati sve što si nasljedio zaradio i ušparao. Ova žena nije baš moj tip i nebi joj dao ni peni jer život gledam nekako drugačije ne kroz lovu bez koje se na žalost ne može . Tako je to u svijetu gdje čovjek vrijedi onoliko koliko je netko spreman ponuditi za transfer .a ova "djevojka" je spremna za transfer.

RI
rikavac
10:12 20.07.2016.

a ona je kao neka bitna licnost u Engleskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije