Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skinula se

Pamela Anderson osvanula na naslovnici posljednjeg erotskog izdanja Playboya

pamela anderson, playboy
Foto: Playboy
1/8
04.12.2015.
u 22:41

Zanosna plavuša i zvijezda 'Spasilačke službe' krasiti naslovnicu za siječanj i veljaču 2016., a to će joj biti 14. naslovnica u slavnom časopisu

Glumica Pamela Anderson snimila je naslovnicu za posljednje izdanje časopisa Playboy u kojem će po zadnji put pojaviti fotografije golih žena.

Zanosna plavuša i zvijezda 'Spasilačke službe' krasiti naslovnicu za siječanj i veljaču 2016., a to će joj biti 14. naslovnica u slavnom časopisu.

Sredinom listopada kompanija Playboy Entreprises najavila je da mijenja politiku i da odustaje od objave golih fotografija na kojima je stekao slavu.

Na ovaj potez odlučili su se zbog prilagodbe konkurenciji s interneta.

Generalni direktor Scott Flanders priznao je da su slike nagih žena izgubile bitku s modernim tehnologijama te da će u časopisu i dalje biti "provokativnih snimka, ali ne potpuno golih dama."

>>Pamela slavi izlječenje od hepatitisa C uz golišavu fotku

>>Ova slavna glumica velika je protivnica botoksa!

Foto: Playboy

Komentara 1

LI
liliZG
15:18 07.12.2015.

kaj je Playboy bez golih žena?? ko muškarac bez brkova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije