Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz zabavu i smijeh

Pogledajte kako se slavila posljednja epizoda Crno-bijelog svijeta

Crno-bijeli svijet
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/21
20.03.2015.
u 08:13

U noćnom klubu Pepermint održano je druženje u povodu prikazivanja zadnje emisije Crno-bijeli svijet

Iako su mišljenja oko serije Crno-bijeli svijet podijeljena, glumačka ekipa u odličnom raspoloženju proslavila je posljednju 12. epizodu dugoočekivane serije u kojoj je prikazano protestno okupljanje Studentskog lista pred Salonom. 

Autor serije Goran Kulenović i scenarist i producent Igor Mirković odlično su se zabavljali u zagrebačkom klubu Pepermint uz mladu glumačku postavu koju predvode Filip Riđički i Ivan Ožegović. 

Podršku su im došle pružiti i mnoge poznate osobe, među kojima su glumac Tarik Filipović, pjevač Davorin Bogović i meteorolog Zoran Vakula koji je na druženje stigao u društvu supruge Lavande.

Kako je bilo sinoć u Pepermintu pogledajte u galeriji!

>>Crno - bijeli svijet završio - Jesu li ispunjena vaša očekivanja?

>>I Johnny Štulić komentirao seriju 'Crno-bijeli svijet'

Komentara 4

ZA
zagizagreb
12:20 20.03.2015.

Svojevremeno su srbi napravili fantastičnu seriju tematike prošlosti (i nostalgije) "Grlom u jagode", i CBS je trebao biti na tom tragu. Samo, velika je razlika što su srbi angažirali dobre glumce, a naši baš i ne. Neka "glumačka" ostvarenja u CBS-u su negledljiva.

SA
Sauron
09:47 20.03.2015.

Ideja serije je dobra ali je serija jako loše izvedena...... scenaristički i glumački.....s obzirom na glumu mislim da bi bilo bolje da je produkcija bila puno jeftinija a da se snimilo puno više epizoda jer je i gluma iz sapunica bila bolja od ove. Ono najbolje iz serije je zapravo glazba tog doba......

PI
pidocha
08:48 20.03.2015.

dobra/fantastična ideja da se sitimo naše mladosti.scenearij i režija katastrofa,a glumci još gori.šteta!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije