Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gastropozivnica u Istru

Zvijezda Food Networka, Donal Skehan kuha s Davidom Skokom

donal
28.08.2015.
u 08:00

Vodič kroz istarsku tradicijsku kuhinju i namirnice je Goran Zgrablić koji će ga upoznati s Davidom Skokom

        Donal Skehan, mlada zvijezda Food Networka, televizijskog kanala posvećenom gastronomiji, u IstrI počinje snimanje materijala za svoj novi serijal. Vodič kroz istarske specijalitete, posebnosti i tradicijsku kuhinju bit će mu gastro stručnjak Goran Zgrablić. On će ga upoznati s chéfom, Davidom Skokom u čijem će restoranu snimati pripremanje domaćih delicija.

Kušati će istarska vina i učiti kako se pronalaze tartufi. Istra će se u sklopu serijala ‘Pratite Donala…’ na Food Networku predstaviti iduće godine. Inače, zaokupio je pažnju ljubitelja hrane još 2007. gastro blogom Good Mood Food (Hrana za dobro raspoloženje), i otvorio si put na svjetsku gastro scenu. Dok čekamo dojmove sa snimanja u Istri, način na koji simpatični Doanl predstavljazemlje koje posjeti, možete premijerno gledati već ovog petka, 28. kolovoza kad na Food Networkupočinje prikazivanje serijala “Pratite Donala... u Vijetnam”.

Odvesti će vas na putovanje u zabačene dijelove Azije kako bi doživjeli i upoznali Vijetnam – zemlju prepunu fantastičnih kulinarskih tradicija. Donal je od lokalnog stanovništva učio kako se pripremaju najukusnije azijska jela. Istražio je dinamični glavni grad Hanoi te upijao atmosferu uz kavu s jajima – tradicionalno jutarnje piće. U planinama oko Sape družio se s plemenom Red Dao, otkrivajući tradicionalni stil njihovog života. Upoznao se i s fantastičnom uličnom hranom Vijetnama,jedinstvenim orijentalnim receptima, a sve je vrijeme snimanja bio okružen prekrasnim krajolicima..     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije