Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sat vremena desetak sugovornika

Mnogi su skeptični, ali "speed dating" postaje hit i u Zagrebu

Cheerful friends at the bar having a coffee break
08.02.2017.
u 18:01

U svijetu sve popularniji način upoznavanja postao je hit i u Zagrebu, gdje se u nedjelju od 19 sati organizira najveće okupljanje dosad.

Potraga za srodnom dušom u pet minuta. I to je moguće na speed dateu, odnosno brzom spoju na kojemu sudionici u sat vremena izmijene desetak sugovornika. S onime koji im se najviše svidi mogu potom nastaviti razgovor i bolje se upoznati. U svijetu sve popularniji način upoznavanja postao je hit i u Zagrebu, gdje se u nedjelju od 19 sati organizira najveće okupljanje dosad.

Samce će uoči Valentinova pokušati spojiti “Kupidi” Matko Perović, Marinka Kutle, Ines Sever i Nedjeljko Babić, voditelji udruga Kratki spoj iz Zagreba, Amor iz Čakovca i Dalmatinski samci iz Splita.

– Mnogi su skeptični, ali na ovaj način ljudi mogu proširiti svoj krug poznanstava te naći partnera. Naša su okupljanja rezultirala mnogim uspješnim vezama te sretno sklopljenim brakovima – rekao je Matko Perović iz Kratkoga spoja.

Samci se na njihovoj internetskoj stranici www.kratkispoj.com mogu do sutra prijaviti za sudjelovanje na nedjeljnom speed dateu u Old Wild West restoranu u Arena Centru, ali i sličnim događanjima koje organiziraju jednom tjedno. “Upad“ je 30 kuna, a sudjeluje se u tri dobne skupine, od 25 do 39, od 33 do 48 te od 45 do 60 godina. Najviše se prijavljuju muškarci do 40 te žene od 35 godina.

– Godine zapravo nisu bitne jer se nakon programa svi zajedno druže – objasnio je Matko Perović. 

Ključne riječi

Komentara 7

KS
kabulkowski.sinatra
21:30 08.02.2017.

Ovo ni napaljeni Pernar nepusi

BA
Banderasjezakon
13:02 10.02.2017.

dno dna

Avatar Rafael B
Rafael B
23:29 08.02.2017.

Super stvar i dobra organizacija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije