Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezične barijere

Za umrijeti od smijeha! Video s kratkim tečajem slovenskog

Foto: Screenshot
02.11.2015.
u 13:05

Ovih se dana društvenim mrežama širi video iz spomenute serije u kojem se par na putu za Bled susreće sa slovenskim carinikom, pri čemu je došlo do manjih jezičnih barijera

Glumci Andrija Milošević i Anđelka Prpić zvijezde su srpske serije "Andrija i Anđelka'' koja prikazuje sve čari bračnog života, a snimljena je prema originalnom scenariju "Un gars, une fille“ koji je nakon kanadske, dobio svoje verzije u 25 zemalja širom svijeta, svuda s golemim uspjehom kod gledatelja.

Ovih se dana društvenim mrežama širi video iz spomenute serije u kojem se par na putu za Bled susreće sa slovenskim carinikom, pri čemu je došlo do manjih jezičnih barijera.

Pogledajte video i pokušajte se ne nasmijati.

 

Kratak kurs slovenačkog!P.S. Na zahtev publike! :)

Posted by Andrija i Anđelka on Sunday, 1 November 2015

>> Slavna Ellen DeGeneres pokazala snimku sa Šukerom i stolicom

Komentara 27

Avatar jumanji
jumanji
17:02 02.11.2015.

koja glupost

KA
kapunjohan
13:45 02.11.2015.

Glupo da ne može gluplje

TO
tonkica
16:28 02.11.2015.

Ljubljana: ja vs slovenka dogovor je pao da se nademo u centru grada, ja stojim na persenovom trgu, ona u centru ljubljanskog grada. -grad je na slo dvorac. i u ljubljanskom ducanu namjestaja sam kupila stol za 100 eura....i dostavaostava mi je dovezla jedan stol. Samo sto je stol na slo miza, a stol stolica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije