Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije u 'šoldima' sve

Razvodi se od supruge milijarderke jer ne želi biti - bogat

Tony Hawken
Foto: LinkedIn
09.03.2014.
u 17:50

Britanski profesor matematike i njegova 51-godišnja supruga Xiu Li u svijet bogatstva ušli su nakon što se Li dosjetila da u kineskim protuzračnim skloništima smjesti trgovačke centre

Dok većina muku muči s financijama i smatra kako bi više novca riješilo mnoge njihove probleme, 57-godišnji Tony Hawken razvodi se od svoje supruge milijarderke jer, kako kaže, dosta mu je toga da bude bogat.

Britanski profesor matematike i njegova 51-godišnja supruga Xiu Li u svijet bogatstva ušli su nakon što se Li dosjetila da u kineskim protuzračnim skloništima smjesti trgovačke centre. Britanka kineskog podrijetla do 2011. godine zaradila je 1,1 milijardu funti i dospjela na listu najbogatijih.

Dok se Li brzo privikla na ispijanje šampanjaca od 900 dolara na svojoj luksuznoj jahti, njen suprug kaže kao mu je sve to bilo neugodno.

- Nisam nikada bio bogat, ne volim tako rasipati novac jer nisam odgojen na taj način - ispričao je 57-godišnjak, prenosi DailyMail.

Iz braka će izaći s milijun funti, što smatra potpuno dovoljnim iznosom za život.

- Postigao sam sporazum koji nije najsjajniji, no bit će dovoljno. Neću morati raditi, ako budem pažljiv s novcem - objašnjava.

No ističe kako ipak nije samo novac taj koji ih je razdvojio.

- Udaljenost je održala naš brak. Da je bila neprestano kod kuće i da nije radila, razveli bismo se puno prije - objašnjava Hawking dodavši kako je želio pričekati s razvodom kako ne bi loše utjecao na njihovog 17-godišnjeg sina Williama.

Li posjeduje 22 trgovačka centra i predsjednica je nogometnog kluba Guizhou Renhe, trećeg kluba u Kineskoj nogometnoj ligi.

>>Otkrio sve u dokumentarcu: Milijarder ima sve, osim ukusa

Komentara 13

MI
miso
18:22 09.03.2014.

Svaka čast čovjeku! Ipak, imate li adresu Xiu Li ? Kako joj se može pisati ili telefonirati?

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
20:10 09.03.2014.

Vlada RH mora brzo na telefonskoj sjednici donijeti odluku koji od ministra mora oženiti ovu milijaderku, da imaju za aute, putovanja i ostala sr... .

ĆA
ćaćaća
18:04 09.03.2014.

koja legenda !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije