Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćni cirkus

Oteta ljama postala zvijezda montaža na internetu, 'dala' i intervju

Ljama
Foto: Miley Cyrus/Twitter
1/4
05.11.2013.
u 08:24

Nakon noćne avanture ljama iz cirkusa postala instant internetska zvijezda

Dovoljno joj je bilo izaći nakratko u noć i priskrbila si je slavu kakvu zasigurno ne bi kroz sve cirkuske nastupe. Ljama Serge, koja je u Bordeauxu oteta iz cirkusa i koju su petorica mladića vodila sa sobom po gradu i tramvaju, od tada daje intervjue. Novinari su životinju doista posjetili u njenoj cirkuskoj nastambi, no na njihovo zanimanje baš se i nije osvrtala, naime, imala je pametnijeg posla – žvakala je hranu.

Veselim mladićima koji su Sergea neovlašteno odveli prijeti i kaznena prijava, no na Facebooku su za svoju ludoriju već stekli podršku 786 tisuća ljudi.

 

Serge je tako postao i zvijezda mnogih fotomontaža, na kojima ga se prikazuje kako pleše ili sudjeluje u videoigrama, ili kao likove na znamenitim umjetninama, kao na Delacroixovoj "Slobodi" ili parodirajući Obamin slogan s tvrdnjom "Da, mi se vozimo tramvajem".

Životinju su, podsjetimo, veseli dečki vukli sa sobom po gradu, privezali je povodcem i uveli u noćni tramvaj, odakle ih je kontrolor izbacio jer nisu platili kartu!
Dajući iskaz, mladi dečki priznali su da su iz cirkusa prvo htjeli uzeti zebru, no ona je bila tvrdoglava pa su prišli Sergeu, koji se nije bunio. Usput su ukrali i igračku lava i jednu trubu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije