Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb Večernjakova biciklijada

Zbog novonastalih okolnosti odgađamo Večernjakovu Biciklijadu: Novi datum održavanja je 19. srpnja

Cijeli projekt, koji se trebao održati 28. lipnja na zagrebačkom Jarunu, odgađamo zbog sigurnosti vas dragi čitatelji, a novi je datum održavanja 19. srpnja
25. lipnja 2020. u 16:55 2000 prikaza
Foto: PIXSELL

Drage biciklistice i biciklisti, 38. po redu Biciklijada u organizaciji Večernjeg lista i partnera, trebala se održati 28. lipnja na zagrebačkom Jarunu, međutim, kako nam se ovih dana događa povećan broj oboljelih od koronavirusa COVID-19, odgađamo je za 19. srpnja. Kao i uvijek, svi vi, naši čitatelji i posjetitelji Večernjakovih događanja, uvijek ste na prvom mjestu, tako i vaše zdravlje, pa ćemo iz tog razloga pomaknuti termin Biciklijade. Zahvaljujemo svim čitateljima na prijavama za Biciklijadu, a da bi ostali u top formi za bicikliranje 19. srpnja, pedalirajte prirodom, poštujući sve preporuke Nacionalnog stožera.

U međuvremenu, budimo svi zajedno odgovorni prema sebi i svojima najbližima. Zajedničkim pridržavanjem uputa i djelovanjem usporit ćemo širenje i na kraju zaustaviti epidemiju, te se zajedno družiti na još jednoj Večernjakovoj Biciklijadi. Još jednom zahvaljujemo svim čitateljima koji su se prijavili za sudjelovanje u našoj tradicionalnoj Biciklijadi, a sve novosti u vezi ovog projekta čitajte u Večernjem listu.

Biciklijada pasica | Autor :

Super stvar
Otkrila 'tajni' pretinac u perilici rublja i ostala oduševljena njegovom svrhom: Imate li ga i vi?
Dacia Duster
Pošumljavanje Dalmacije
Sađenje borova, off road vožnja i iskustvo kakvo se događa jednom u životu