Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SITUACIJA

Zbog novonastalih okolnosti odgađamo Večernjakovu Biciklijadu: Novi datum održavanja je 19. srpnja

Foto: PIXSELL
25.06.2020.
u 16:55

Cijeli projekt, koji se trebao održati 28. lipnja na zagrebačkom Jarunu, odgađamo zbog sigurnosti vas dragi čitatelji, a novi je datum održavanja 19. srpnja

Drage biciklistice i biciklisti, 38. po redu Biciklijada u organizaciji Večernjeg lista i partnera, trebala se održati 28. lipnja na zagrebačkom Jarunu, međutim, kako nam se ovih dana događa povećan broj oboljelih od koronavirusa COVID-19, odgađamo je za 19. srpnja. Kao i uvijek, svi vi, naši čitatelji i posjetitelji Večernjakovih događanja, uvijek ste na prvom mjestu, tako i vaše zdravlje, pa ćemo iz tog razloga pomaknuti termin Biciklijade. Zahvaljujemo svim čitateljima na prijavama za Biciklijadu, a da bi ostali u top formi za bicikliranje 19. srpnja, pedalirajte prirodom, poštujući sve preporuke Nacionalnog stožera.

U međuvremenu, budimo svi zajedno odgovorni prema sebi i svojima najbližima. Zajedničkim pridržavanjem uputa i djelovanjem usporit ćemo širenje i na kraju zaustaviti epidemiju, te se zajedno družiti na još jednoj Večernjakovoj Biciklijadi. Još jednom zahvaljujemo svim čitateljima koji su se prijavili za sudjelovanje u našoj tradicionalnoj Biciklijadi, a sve novosti u vezi ovog projekta čitajte u Večernjem listu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije