Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne daj se ines'

Za Šerbedžijin nastup davalo se i posljednjih 50 kuna

rade šerbedžija (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
12.03.2013.
u 10:48

Sasvim sam slučajno ujutro doznao da je večeras Šerbedžijin koncert. Morao sam doći, kazao je Matej Ivković

Rade Šerbedžija poznat je po svojim intimnim koncertima, a prostor kluba Funk u Tkalčićevoj pokazao se kao pravi izbor. Praćen zvucima gitare i violine benda Zapadni kolodvor, Šerbedžija je svojim prepoznatljivim glasom, između ostalih, izveo hitove „Djevojka iz mog kraja“, „Oči boje maka“ te energičnu obradu poznate talijanske budnice „O bella ciao!“

– Sasvim sam slučajno ujutro doznao da je večeras Šerbedžijin koncert. Morao sam doći. Dao sam zadnjih pedeset kuna – rekao nam je 40-godišnji Matej Ivković. Dok su na donjoj etaži posjetitelji uživali u koncertu, na gornjem katu koncert je bio prenošen na velikom ekranu. Posjetitelji su se smjestili i po stubama prepunog Funka kako bi čuli „Ne daj se Ines“ i druge šansone. Dok mnogi ponedjeljak smatraju najgorim danom u tjednu, koncert Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora svojim nježnim, sjetnim i ponekad poletnim pjesmama, podsjetio je kako se u malim klubovima ovog grada i početkom tjedna skriva zabava.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:22 12.03.2013.

Šerbedžija je daleko najbolji hrvatski glumac. Čovjek iznimne dikcije, glumačkoga šarma i neponovljiva talenta. Kada naučite cijeniti pravoga umjetnika, onda se javite. Do tada nas ostavite da uživamo u njegovim izvedbama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije