Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Vodimo vas na "Dobrog čovjeka Bažuleka". Dijelimo dvije ulaznice, najbrži dobiva

Foto: Kazalište Knap
23.02.2018.
u 13:58

U kazalištu KNAP predstava igra u subotu, 24. veljače u 20 sati

Kazališna predstava "Dobri čovjek Bažulek" u režiji Georgija Para igra na daskama kazališta KNAP u Ivanićgradskoj 41a, i to u subotu - 24. veljače.

Priča je to o malom hrvatskom čovjeku Bažuleku koji živi po pravilima i propisima, čini sve što mu autoriteti nalažu i uživa u svojim malim radostima. Jednoga dana nađe se u žrvnju vlastodržačke i pravno-korupcijske mašinerije. Gubi posao, stan i ženu te kreće u tragikomičnu potragu za rješenjem svojih problema. U toj potrazi susreće se s malim i velikim bogovima, poslodavcima, vlastodršcima, političarima i menadžerima, sucima, kamatarima i fiškalima. Nigdje ne nalazi pravdu, a za kakav se izlazak i svojih problema opredjelio, doznat ćete na kraju predstave. U predstavi glume: Mladen Vasary, Ana-Marija Percaić, Iva Šimić, Giulio Settimo i Nino Pavleković.

"Dobri čovjek Bažulek" nastao je u koprodukciji s Gradskim kazalištem Zorin dom iz Karlovca, a predstavlja nastavak uspješne suradnje i s legendarnim redateljem Georgijem Parom, koji je režirao čitav niz popularnih histrionskih i knapovskih predstava  ("Ljubica", "Idu svati mlade ni", "Malo morgen", "Francekova teta", "Koltovi generala Pattona"). 

Svi koji žele pogledati ovu predstavu mogu se javiti na gradska@vecernji.net. Za naše čitatelje osigurali smo 1 x 2 ulaznice. Pošaljite nam svoje osobne podatke (ime i prezime te kontakt telefon) s naslovom "Dobri čovjek Barulek" i prvi koji nam pošalje mail osvaja po dvije ulaznice. Predstava počinje u 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije