Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Granešini

VIDEO Ova zagrebačka udruga branitelja invalida ima najljepše ukrašeni centar u Dubravi

Foto: Ušridrrh
1/9
29.12.2021.
u 20:11

- Ove godine smo htjeli da to bude posebno, pa smo se dodatno potrudili - kaže Mirsad Ćustić. Udruga je dobro poznata u naseljima Gornje Dubrave, pa mnogi često odnje dolaze na druženje, obilazak i fotografiranje.

Tko god pored njih prođe, ne može barem pogledati i pomisliti kako prekrasno izgleda. Neki čak i zastanu pa, onako na brzinu, mobitelom "okinu" koju fotografiju. No, šarene boje i lampice koje svake godine postavljaju branitelji invalidi Domovinskog rata koji vodi Udruga športskih ribolovaca invalida domovinskog rata Republike Hrvatske uvijek plijeni pažnju, a oni, kaže predsjednik Mirsad Ćustić, rado to rade. 

 

 

- Svake godine nam treba tri do pet dana da to postavimo, a radimo to sve sami. I svake godine kupimo nešto novo i dodatno ukrasimo prostor - kaže Ćustić. Osim zgrade udruge, livade i fitness centra na otvorenom u sklopu udruge nalazi se i veliki umjetni ribnjak kod kojeg se svake godine organizira natjecanje u ribolovu. Ondje se nalazi i sačuvana lokomotiva iz dana kad je kraj Grada mladih prolazila željeznička pruga. Sve je to ukrašeno bijelim, zelenim, crvenim i plavim bojama Božića. 

Foto: Ušridrrh

- Ove godine smo htjeli da to bude posebno, pa smo se dodatno potrudili - kaže Mirsad Ćustić. Udruga je dobro poznata u naseljima Gornje Dubrave, pa mnogi često odnje dolaze na druženje, obilazak i fotografiranje. Pogotovo sad u zimskim večerima kad je sve tako lijepo osvjetljeno i ukašeno. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije