Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dotrajali prijelaz

Urušio se dio stropa u pothodniku koji spaja Sopot i Središće: Dobro da nitko nije stradao

pothodnik Sopot
Foto: Snimila čitateljica
1/6
20.07.2020.
u 09:59

Dio stropa očito je pao tijekom noći jer je još jučer popodne, kaže nam čitateljica, sve bilo u redu

Urušio se dio stropa u pothodniku koji spaja zagrebačka naselja Sopot i Središće, a s obzirom na komade koji su pali, sreća je da nitko nije stradao.

Fotografije odlomljenog stopa poslala nam je čitateljica koja je ondje jutros prolazila. Istim je pothodnikom prolazila i jučer popodne kada je, kaže, još sve bilo u redu.

– Prolazimo tu svaki dan kad idemo psa šetati na Bundek. Dosta ljudi ga koristi. Jučer toga nije bilo, jutros je. Očito je da se srušilo po noći, dobro da nitko nije stradao – rekla nam je čitateljica.

Foto: Snimila čitateljica

O obnovi pothodnika pisali smo još prošle godine nakon što je gradonačelnik Milan Bandić prerezao vrpcu na gradilištu u Središću. Grad je tada krenuo u rekonstrukciju i modernizaciju osam pješačkih pothodnika na području Zagreba, od kojih je šest na Aveniji Dubrovnik, a preostala su dva na križanjima Držićeve i Folnegovićeva naselja te Branimirove i Ulice Divka Budaka.

Obnavlja se pothodnik ispod križanja Avenije Dubrovnik i Ulice Savezne Republike Njemačke, koji spaja Središće, Zapruđe, Sopot i Utrinu, no ovaj još nije došao na red. U obnovu pothodnika trebalo bi biti uloženo 65 milijuna kuna, a svi bi trebali biti završeni do 2021. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
RogaBabaroga
10:51 20.07.2020.

Nek se gradi instalacija za maglu! 😱😵

DU
Dudek
18:22 20.07.2020.

Dok drugovi imaju novaca za političke stranke sve je uredu. Za ivesticije koje su životno važno. Ovo su dokazi kako se brine (i tko se brine) o našoj ifrastrukturi. Isti slučaj je i na Velesajmi podhodnici su u stanju rušenja.ušenja. Novac dajete nekim udrugama.

DO
doktorica
07:56 21.07.2020.

vitalniji su nam stupići i fontane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije