Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODNIJELI VEĆU KOLIČINU NAKITA

Uhvaćeni lopovi koji su provaljivali u zlatarnice

zlato nakit
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
21.12.2015.
u 12:15

Kako doznajemo, mladići od kojih je stariji državljanin BiH, nisu otprije poznati policiji.

Dugoselske zlatarnice dvaput su se našle na meti dvaju provalnika (24, 19) kojima je prošloga tjedna na kraj stala policija. Mladići su 25. studenog ove godine oko tri sata ujutro provalili u zlatarnicu Viktorija, iz koje su odnijeli veću količinu nakita vrijednog 10.000 kuna.

Ukradeni nakit 24-godišnjak je nakon nekoliko dana prodao i dio "zarade" dao svom mlađem partneru u krađi. Nekoliko dana kasnije pokušali su provaliti i u zlatarnicu Janica u Sesvetama, ali u svom naumu nisu uspjeli. Tjedan kasnije nešto iza ponoći vratili su se u Dugo Selo i na izlogu zlatarnice Toni razbili staklo. Međutim, alarm im je vjerojatno pomrsio planove te su pobjegli u audiju 100 zagrebačkih oznaka bez plijena.

Kako doznajemo, mladići od kojih je stariji državljanin BiH, nisu otprije poznati policiji.

>> Je li među ukradenim stvarima i vaš nakit?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije