Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD LOPOVA PRONAĐEN PLIJEN

Je li među ukradenim stvarima i vaš nakit?

nakit
Foto: screen shot/PUZ
1/8
17.12.2015.
u 15:24

Policija poziva građane da, ako među pronađenim predmetima s fotografija prepoznaju stvari koje su njima ukradene, da se jave PU zagrebačkoj, odnosno Sektoru krim-policije na broj telefona 01/6333-348.

Zagrebačka policija uhvatila je uigrani dvojac koji je unazad tri mjeseca pljačkao kuće i stanove u Zagrebu. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o J. A. (42) i I. A. (41), inače državljaninu Srbije. Modus operandi uvijek im je bio isti – obijali bi ulazna vrata, balkonska vrata ili prozore i krali zlatni nakit, novac, ručne satove, fotoaparate i druge vrijedne predmete. Policija ih je osumnjičila za četiri krađe u kojima su ukrali predmeta u vrijednosti od 37.500 kuna.

Također, pretragom stana i drugih prostorija koje su sumnjivci koristili, velik dio ukradenih stvari pronađen je i vraćen pokradenim građanima. Sumnjivci su uhićeni, ali policija nastavlja kriminalističko istraživanje, za slučaj da je dvojac odgovoran za još koju krađu. Također, policija poziva građane da, ako među pronađenim predmetima s fotografija prepoznaju stvari koje su njima ukradene, da se jave PU zagrebačkoj, odnosno Sektoru krim-policije na broj telefona 01/6333-348. 

>> Dvojac se predstavio kao policija pa ženi (90) ukrali nakit

Komentara 1

HL
hlibit
18:31 17.12.2015.

...pistolj je moj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije