Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Safari cirkus

U šatoru nastupa najmlađi klaun u Europi, a vrtjet će se i kotač smrti

Safari cirkus
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
06.12.2014.
u 08:30

Danas u 20 sati na rasporedu je premijera, a nakon toga je predstavu moguće pogledati svaki dan do 18. siječnja u više termina, cijena ulaznica od 60 do 80 kuna

Otac radi sa životinjama, majka izvodi akrobacije s vatrom, sedmogodišnji sin im je najmlađi klaun u Europi, njegova mlađa sestra već vodi show, a najmlađi će sin svoje prve točke početi uvježbavati uskoro, kad navrši prvu godinu. To je priča o šestoj generaciji obitelji Spindler koja već 150 godina vodi cirkus Safari.

Od danas pa sve do 18. siječnja svoje će akrobacije izvoditi pred Zagrepčanima, a članovima obitelji Spindler koji su stalna postava tom su se prigodom pridružili umjetnici iz cijeloga svijeta.

Kolumbijci koji izvode kotač smrti, jednu od najsmrtonosnijih točaka, artist iz Latvije izvodi akrobacije na rukama, a iz Njemačke su nam došli žongleri – objašnjavaju voditelji cirkusa.

Inače putuju po Njemačkoj, Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj, a ovo im je najdulje razdoblje koje će provesti u Zagrebu, gdje prvi put predstavljaju i božićno izdanje.

Smješteni su kod West Gatea, a premijera je večeras u 20 sati. Nakon toga predstava se može pogledati od ponedjeljka do subote u 16.30 i 20 sati. Cijena karte je 60 do 80 kuna, nedjeljom je predstava u 14 sati i karte su dvostruko skuplje. Kupuju se u cirkusu. Predstava traje sat i pol, a u pauzi se mogu razgledati životinje, za 10 kuna.

Unatoč tome što udruga Prijatelji životinja poziva na bojkot cirkusa, iz Safarija poručuju da je svih 60 životinja dio njihove velike obitelji i da je ljubav uzajamna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije