Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dežurni telefon

Sve što vas zanima o parkiranju pitajte Anu Preost

01.04.2014., Zagreb - Od sutra u Zagrebu stupaju na snagu nove nize cijene parkiranja, ali se i prosiruju zone pa dio ulica koje su do sada bile u zutoj zoni prelaze u crvenu. Djalatnike Zagreb parkinga, koji su proteklih dana mijenjali oznake zbog promje
01.10.2014.
u 15:20

Čitatelji u petak mogu zvati na broj dežurnoga telefona 01/6300-455

Zašto se građanima kojima je mjesto rada u zoni naplate parkiranja, a nemaju nikakvu mogućnost kupnje povlaštene parkirališne karte, ne omogući kupnja povlaštene karte? Može li se stornirati dnevna karta jer sam krivo ukucao registraciju?... To su samo neka od pitanja koja su pristigla za novu gošću Večernjakova dežurnog telefona Anu Preost, direktoricu Zagrebparkinga, koja će na sva pitanja čitatelja odgovarati u petak 3. listopada od 11 do 12 sati.

Čitatelji u petak mogu zvati na broj dežurnoga telefona 01/6300-455, ali i postaviti pitanja putem e-maila gradska@vecernji.net. Na sva pitanja odgovorit ćemo u tiskanom izdanju Večernjega lista i na internetskoj stranici www.vecernji.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije