Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANTIKA U 'BRUSILICI'

Student smislio originalnu ideju gdje izvesti djevojku na spoj, ZET ispunio želju: 'Nismo mogli ostati hladna srca'

Foto: ZET/Facebook
1/3
25.10.2022.
u 23:57

Na ideju ga je potaknula upravo djevojka Lana, koja mu je jednom prilikom kazala kako bi se voljela provozati njome

Student zagrebačkog FER-a Goran došao je na doista originalnu ideju gdje svoju djevojku Lanu izvesti na spoj za obilježavanje šest mjeseci veze. 

Naime, zaljubljeni par posebnu je večer poveo u ZET-ovoj tramvajskoj ''brusilici'' - malenom vagonu koji inače u noćnim satima izlazi u promet na održavanje tračnica. Na ideju ga je potaknula upravo djevojka Lana, koja mu je jednom prilikom kazala kako bi se voljela provozati njome.

- Lana mi je rekla da joj je brusilica iznimno slatka i da joj se sviđa te kako bi se jako voljela provozati u njoj. Otkad mi je to rekla, naletio sam nekoliko puta na brusilicu te bih ju uvijek snimio, što bi Lanu svaki put oduševilo. Tako mi je došla ideja da bih ZET-ovu brusilicu mogao iskoristiti kao dobar spoj za 6 mjeseci veze - ispričao je Goran ZET-u koji je lijepu priču podijelio i na Facebooku.

Foto: ZET/Facebook

Njegova ideja bila mu je i uslišena.

''Obzirom da se radilo o vrlo neobičnoj, no zaista jedinstvenoj zamolbi za ZET, nismo mogli ostati hladna srca te smo im omogućili vožnju u večernjim satima kada brusilica uobičajeno izlazi u promet brusiti tračnice'', kazali su iz ZET-a.

A djevojka Lana ubrzo nakon tog je i shvatila gdje će provesti romantičnu večer.

- Puno sam nagađala gdje ćemo ići jer rekao je da ima ideju za to. Skužila sam to oko podneva i doslovno cijeli dan nisam ništa radila, samo sam čekala da dođemo ovdje na Remizu na vožnju. Nadala sam se da će to biti kao mala prostorija, mali privatni vlakić, i doista je tako. Ovo neću nikada zaboraviti - objasnila je Lana.

Kako su rekli iz ZET-a, vozače brusilice Vjeku i Matea iznenadio je ovaj zahtjev te su zaljubljeni par rado prihvatili.

''Uvjereni smo kako će ih vrijedni vozači brusilice jednoga dana ponovno povesti na vožnju da obilježe i poneku godišnjicu veze, jer njihovi osmijesi tako kažu....'', poručili su iz ZET-a.

>> VIDEO Snimka s križanja u Splitu ostavlja bez teksta: Ovog biciklista samo je čudo spasilo

Komentara 2

PO
poluvodič
08:20 26.10.2022.

Izbrusio je on nju u brusilici

Avatar Carbonado
Carbonado
02:38 26.10.2022.

Ženi je odmah!!! Obično više vole bembaru nego brusilicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije