Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sesvete

Štrajka glađu jer viđa kćer samo jednom u dva tjedna na 3 sata

slaven rukavina
Tomislav Miletić/PIXSELL
10.03.2010.
u 21:34

Slaven Rukavina štrajka glađu jer mu se ne dopušta da viđa kćer češće od jednom u dva tjedna

Slaven Rukavina, otac dvogodišnje djevojčice, jučer je počeo štrajk glađu i miran prosvjed u Sesvetama kako bi upozorio na kršenje ljudskih prava njegove kćeri koju može viđati samo jednom u dva tjedna na tri sata. Također želi upozoriti na, kaže, sramotan sustav u kojem žene mogu optuživati muškarce za zlostavljanje bez ikakvih dokaza, a sustav im apriorno vjeruje.

Njegova uskoro bivša supruga Snježana Klopotan (bivša glasnogovornica “Prijatelja životinja”) lani je, kaže, takoreći preko noći uzela njihovo dijete i otišla u Sigurnu kuću. Kad ih je nakon tjedan dana pronašao, doznao je, priča, da ga optužuje za fizičko zlostavljanje od 2006., kada su se upoznali. Kategorično tvrdi da to nije istina. Iako ga žena nije optužila za zlostavljanje kćeri, s kojom je, kaže, vrlo povezan, sud mu je, žali se, dopustio da malenu viđa rijetko, i to u strogo kontroliranim uvjetima.

– Zadnja dva puta rekla mi je: tata, čuvaj me. To me ubilo – kaže Slaven, koji traži skrbništvo. Dodaje da njegova žena, dobro povezana s feministicama, očito ima psihičkih problema zbog traumatičnog djetinjstva. Snježana Klopotan nije željela ništa komentirati.

O temi i na blogu - Očev blog

Komentara 44

EZ
Elvir_Zenica
10:24 13.04.2010.

Izdrži prijetelju. U potpunosti te razumijem. Hvala za tvoje pismo i pjesmu posvečenu svoj djeci svijeta koje njihove majke potpomognute institucijama države odvajaju od očeva. Mi očevi smo žrtve emotivnog nasilja bivših supruga i državnih institucija. Prema dodgovoru, tekst pismama i pjesma su objavljeni na Portalu DJECA http://djeca.110mb.com/pisete/ http://djeca.110mb.com/sudbine.php?file=1 Pozdrav, Elvir

Avatar marela
marela
07:47 11.03.2010.

Neki zlostavljači se zaista znaju pretvarati, ali je li netko čuo da neki zlostavljač javno štrajka glađu i prosvjeduje što ne može viđati dijete???!!!! Ma zlostavljači su sami sebi najbitniji i sebe nikada ne muče, za to im trebaju drugi................

LO
Loco
07:47 11.03.2010.

Ja stvarno ne znam koja budala može povjerovat ovom čovjeku. Da, ženu i dijete je pazio i mazio pa je žena iz čiste dosade otišla u sigurnu kuću. Da joj bude zanimljivije. A sad kada je odlučila prestat trpit batine odjednom ima psihičkih problema zbog traumatičnog djetinjstva. Sic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije