Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Sir i vrhnje u izlozima nove 123 rashladne vitrine na tržnicama

– Kumice ne dolaze svaki dan na tržnicu i bit će dovoljno za sve. Vitrine će biti postavljene do nedjelje, a kumice neće morati dati ni lipe, sve će preuzeti grad – kazao je Miroslav Pupić-Bakrač, glasnogovornik Tržnica
30. prosinca 2010. u 17:14 1 komentara 14 prikaza
kumica
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Sukladno zakonu o hrani i Pravilniku o higijeni hrane Holdingova podružnica Tržnice Zagreb osigurala je kumicama rashladne vitrine. Došao je konačno i taj dan da kumice svoje domaće, kvalitetne i tradicionalne mliječne proizvode mogu sukladno toliko kritiziranim zakonskim odredbama kupcima nuditi u sveukupno 123 vitrine.

Kako javljaju iz Poglavarstva, počeli su završni radovi na postavljanju vitrina, čime će biti ispunjen zahtjev iz rješenja sanitarne inspekcije. Rashladne vitrine bit će postavljene i montirane na svim tržnicama.

– Naše kumice ne dolaze svaki dan na tržnicu tako da će biti dovoljno za sve. Sve vitrine bit će postavljene do nedjelje, a naše kumice, koje su naš poznati brend, neće morati izdvojiti ni lipe, sve će preuzeti grad – kazao je Miroslav Pupić-Bakrač, glasnogovornik Tržnica, koji je odao da će grad platiti ukupno 1,2 milijuna kuna za nabavu i postavljanje vitrina.

Masoni
U HRVATSKOJ VIŠE OD 10 LOŽA
Bandić zatajio prijam za masone: Ugostio tri masonske lože s područja bivše Jugoslavije
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • dejan:

    Hvala Bogu na izbornim godinama...trebalo bi svaku godinu provoditi izbore.