Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova biciklijada

Samo jednom vožnjom do dobrog raspoloženja

Večernjakova biciklijada
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
01.06.2021.
u 09:27

39. Večernjakova biciklijada se približava – pridružite nam se 12. lipnja na Bundeku

Nakon duge zime obilježene pandemijom, konačno smo dočekali proljeće i brojne aktivnosti na otvorenom. Jedno od njih kultna je Večernjakova biciklijada, jedan od najdugovječnijih i najočekivanijih sportskih događaja. Nakon prošlogodišnjeg virtualnog izdanja, ove godine održat će se na rajskom Bundeku uz bogat program i pregršt zabavnog sadržaja za velike i male.

Program počinje u 10 sati na jugoistočnom dijelu jezera Bundek, gdje će biti i cilj.

Prije nego što krenu, naši biciklisti razgibat će se uz dobru glazbu DJ-a, a kroz cijeli program vodit će vas i stručni tim trenera koji će se pobrinuti da spremno odbiciklirate rutu od 8,5 km. U 11 sati kreće se sa starta, a najbrže bicikliste oko 12 sati dočekati će na cilju i naš najbolji sastav – Zagrebačke mažoretkinje.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Nakon uspješno odrađene vožnje, očekuje vas i cjelopopodnevni sadržaj predvođen Bojanom Jambrošićem i bendom uz koje ćete uživati u brojnim stranim i domaćim hitovima.

Zabavljat će vas i plesna skupina Lana, dječji zbor Zagrepčanke i dečki, a naši najmlađi proveselit će se uz modeliranje balona, dječje kino i party tobogan.

Svoje vještine pokazat će i Miran Pirner, koji je poznat kao polufinalist Supertalenta te prvak Hrvatske u freestyle trikovima s loptom.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo, udruge „Zdravi pod suncem“ i partnera provodi se javnozdravstvena akcija pod nazivom „DJELUJ SADA“ u cilju ranog otkrivanja melanoma i prevencije zloćudnih tumora kože. U okviru akcije provodit će se edukacija o zdravstveno prihvatljivom ponašanju na suncu za sve zainteresirane sudionike Večernjakove biciklijade.

Prijavite se putem našeg online obrasca na kraju teksta i budite brzi jer prvih 300 prijavljenih nagrađujemo goodie bagom! Startni broj osigurat ćete na jednostavan način: upisivanjem imena i prezimena te e-mail adrese

Pozovite osobu s kojom želite na Večernjakovu biciklijadu i pedalirajmo skupa 12. 6. na Bundeku!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije