Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u trnju

Rumunj pokušao ukrasti novčanik 46-godišnjoj Zagrepčanki, ali onda ga je hrabri muškarac zaustavio

Policijska traka
Ivo Cagalj/PIXSELL
01.11.2023.
u 11:30

Radi svladavanja otpora i sprječavanja bijega osumnjičenog, policijski službenici su nad njim uporabili sredstva prisile te ga priveli

I uoči jednog od najvažnijih katoličkih blagdana, u Zagrebu se dogodila ružna situacija koja je završila intervencijom policije. Naime, kako javljaju u PUZ-u, jučer je u 5,45 sati na Trnju, točnije u Držićevoj, državljanin Rumunjske pokušao ukrasti novčanik Zagrepčanki.

Naime, 42-godišnjak je pokušao opljačkati 46-godišnjakinju, ali onda ga je u tome spriječio čovjek koji ga je i zadržao do dolaska policijskih službenika. 

>>VEZANI ČLANCI: 

Radi svladavanja otpora i sprječavanja bijega osumnjičenog, policijski službenici su nad njim uporabili sredstva prisile te ga priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dodaju u PUZ-u. 

>>VIDEO: Zagreb u jesenskom ruhu: Pogledajte kako je magla prekrila istočni dio grada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije