Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova biciklijada

Koncert Vatre na samoborskom Vugrinščaku: doznajte i tko je gost iznenađenja

Večernjakova biciklijada
Foto: Emica Elveđi/Pixsell
1/9
05.05.2023.
u 16:18

Osigurajte svoj startni broj putem obrasca i započnite pripremu za najbolju zabavu na dva kotača. Vidimo se u Samoboru 3. lipnja na 41. Večernjakovoj biciklijadi!

Znate li koja je lokacija na kojoj morate biti 3. lipnja? Naravno da znate! Samobor, točnije Vugrinščak, gdje vas očekuje praznik na dva kotača – 41. Večernjakova biciklijada. Bilo da ste profesionalac (ili rekreativac) pa ćete do Samobora stići na "sunčanim kotačima" ili se samo želite dobro zabaviti, očekuje vas najveća biciklistička zabava.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Prošle godine na jubilarnoj 40. Večernjakovoj biciklijadi okupilo se desetak tisuća ljudi koji su punih dvanaest sati uživali u bogatom zabavnom programu uz sjajan glazbeni line up, bicikliranje, sunčanje, kupanje, klopu, cugu i koncerte – prava ljetna idila koja je okupila sve generacije.

Foto: Promo

Samo najbolja zabava očekuje vas i ove godine, a spremamo vam odličnu gastronomsku ponudu, osvježavajuće napitke, bogat program za djecu i odrasle, ali i vruće koncerte koji će vas rasplesati i natjerati da zaboravite na vrijeme, ove godine uz hitove popularne grupe Vatra, koja domaćom glazbenom scenom žari i pali još od 1999. godine i iznjedrila je brojne zarazne hitove koje pjevaju sve generacije – "Tango", "Nama se nikud ne žuri", "Zajedno sami", "Vidi kako se smiješ" i brojne druge. Uskoro stiže još novosti kao i dobro poznato ime sa domaće glazbene scene uz čije ćete hitove pjevati dugo u noć  – razgibajte mišiće, pripremite glasnice i okupite ekipu. Osigurajte svoj startni broj putem obrasca i započnite pripremu za najbolju zabavu na dva kotača. Vidimo se u Samoboru 3. lipnja na 41. Večernjakovoj biciklijadi!

Fill out my online form.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije