Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
city center one

Ptičica! Lana Jurčević s druge strane objektiva u Yellow Storeu

Yellow Store
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/7
28.11.2013.
u 14:26

Yellow Store specijalizirana je Nikon prodavaonica koja uz svoj asortiman nudi i proizvode vodećih svjetskih proizvođača fotoopreme.

U zagrebačkom City Centeru One West svečano je otvoren Yellow Store, što nije propustila ni pjevačica Lana Jurčević.

Yellow Store specijalizirana je Nikon prodavaonica koja u svome prodajnom asortimanu uz brend Nikon nudi i proizvode vodećih svjetskih proizvođača fotoopreme.

Takami Tsuchida, predsjednik Nikon Europe, tijekom svečanog otvorenja predstavio je novi NIKON DF model, retrodizajna, čiji je početak službene prodaje za cijelu Europu počeo danas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije