Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozivni zvukovi

Probijanje zvučnog zida uznemirilo Zagrepčane

MiG-21
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
25.04.2018.
u 14:12

Piloti aviona MIG-21 od 9 do 16 sati provode redovite letačke aktivnosti

Više Zagrepčana primijetilo je danas oko 14 sati zvukove slične eksploziji koji su neke i uznemirili, no nema razloga za zabrinutost jer je riječ tek o uobičajenom probijanju zvučnog zida.

Kako je izvijestio MORH, piloti aviona MIG-21 će od 24. do 27. travnja od 9 do 16 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih je moguće probijanje zvučnog zida.

"Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije, na visini iznad 10 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera", javio je MORH.

Komentara 10

BU
Bubalamala
14:46 25.04.2018.

Kad budu krenuli sa starim izraelskim letilicama treba upozoriti građane da se povuku u skloništa.

FN
Fr@njo
15:20 25.04.2018.

ta tekovina ostala je jos iz doba vjecite revolucije...ako vec , onda imaju Liku , more Jadransko , neka tamo buse ..a ne iznad naseljenih mjesta , gradova..koja demonstracija primitivosti i sile zrakoplovima koji su sami po sebi opasonost.

DU
Deleted user
16:07 25.04.2018.

Nije to nista zbog probijanja zvucnog zida... ...neka zagrepcani paze da ti sklepani jemenski migovi ne probiju kakvu zgradu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije