Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEAUTY & HAIR EXPO

Novitete u kozmetici i njezi kose na Velesajmu predstavlja 190 izlagača iz 22 zemlje

Šminkanje
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
07.03.2024.
u 07:00

Kozmetika, njega kose i noktiju, prirodni preparati i oprema salona segmenti su koje će u paviljonima 8A, 9 i 11A, kao i u Kongresnom centru, promovirati predstavnici iz 22 zemlje svijeta

Inovacije u pomlađivanju i regeneraciji kože, kozmetički noviteti i trendovi, proizvodi za njegu kose, nagradna igra, brojna edukativna predavanja te školsko "make up & nail" natjecanje s temom "Barbie" samo su dio onoga što vas od sutra očekuje na Velesajmu. Na više od 7500 kvadrata prostora, naime, u sklopu 25. izdanja manifestacije "Beauty & Hair Expo" okupit će se oko 190 izlagača iz te industrije.

Sajam koji traje do nedjelje, ističu organizatori, namijenjen je profesionalcima koji u B2B susretima ostvaruju neposredne kontakte i prezentiraju svoje najnovije proizvode i usluge, ali i širokoj publici kojoj na jednome mjestu predstavljaju bogatu ponudu ove vrlo dinamične i propulzivne industrije.

Kozmetika, njega kose i noktiju, prirodni preparati i oprema salona segmenti su koje će u paviljonima 8A, 9 i 11A, kao i u Kongresnom centru, promovirati predstavnici iz 22 zemlje svijeta, a posjetitelje će upoznati i s brojnim novitetima. Uz one iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, među njima su i nadolazeći trendovi u bojanju, šišanju i stiliziranju kose te njezi i dizajnu noktiju, a program uključuje i razna predavanja i panele na kojima će se moći doznati, primjerice, kako postati uspješan obrtnik i kakvo je trenutačno stanje u struci.

POVEZANI ČLANCI

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" priređuje i predavanje pod nazivom "Kako se ja mogu uključiti u kampanju promocije preventivnih zdravstvenih pregleda?", a u organizaciji Profokusa na rasporedu je i školsko natjecanje s temom "Barbie". Sajam se može posjetiti sutra i u subotu od 10 do 19 sati, a u nedjelju je otvoren do 18.

Foto: Zagrebački velesajam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije