Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROUČITE

Nove promjene u ZET-u: Neki tramvaji neće voziti, evo na što trebate pripaziti

Noćni tramvaj
ZET
25.03.2024.
u 16:00

Neke izmjene nastupaju već su na snazi

Iz ZET-a su najavili nekoliko bitnih promjena u tramvajskom prometu. Zbog sanacije kolosijeka na Savskoj cesti, u noćima od 26. ožujka do jutarnjeg izlaska tramvaja u subotu 30. ožujka, umjesto tramvaja noćne linije 32 vozit će autobus. Isto vrijedi i liniju 34 u noći sa srijede na četvrtak. Podsjetimo i kako zbog radova na Jadranskom mostu, umjesto tramvaja noćne linije 31 do daljnjega vozi autobus. 
 
A podsjetimo i na to da su zbog radova na modernizaciji ispravljačke stanice Daničićeva, koji su započeli prošlog vikenda, povremeno biti obustavljen tramvajski promet u središnjem i zapadnom dijelu grada i to određenim vikendima do ljeta . Radnim danima neće biti izmjena, a ovisno o dinamici radova, slične organizacije javnog prijevoza mogu se očekivati u još nekoliko navrata do planiranog završetka projekta tijekom ljetnih mjeseci, o čemu će, kažu u ZET-u, na vrijeme obavijestiti putnike.

VEZANI ČLANCI: 

Također, zbog redovnog mjesečnog servisnog pregleda i dodatnih radova na sustavu, žičara Sljeme neće biti u pogonu danas, sutra te u srijedu. Za putovanje na Sljeme, preporučuju iz Grada, može se koristiti autobusna linija 140 (Mihaljevac - Sljeme). Riječ je o, dodaju, uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare.

VIDEO: Zoran Milanović: Bit ću premijer zato što ste me natjerali na to. Da, u kampanji sam

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije