Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMJENE U PROMETU

Noću autobusi, linija 221 izmijenjeno

Tramvaji i autobusi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
12.05.2014.
u 09:47

Na trasi autobusa za Travno radovi su na kolniku, a od noćaš radi se i na kontaktnim mrežama tramvaja

Autobusi na liniji 221 Glavni kolodvor – Travno, javljaju iz ZET-a, zbog radova na uređenju kolnika Ulice Božidara Magovca, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom, i to redovitom trasom s Glavnog kolodvora do raskrižja Islandske ulice i Ulice SR Njemačke, a zatim će nastaviti Ulicom SR Njemačke, Vatikanskom ulicom, Ulicom Svetog Mateja, pa Ulicom B. Magovca. Prema gradu autobus će prometovati redovnom trasom.

Također, zbog radova na kontaktnoj mreži, umjesto tramvaja noćne linije 31, od noćas do 15. svibnja, vozit će autobusi, koji se neće zaustavljati na stajalištima "Studentski dom Stjepan  Radić", "Arena Zagreb" i "Most mladosti". Umjesto tramvaja noćnih linija 33 i 34, od noćas do 17. svibnja, također će voziti autobusi.

>>Istočni dio Zagreba ima novu, produljenu liniju ZET-a 225

>>Žele potpuno iskorijeniti švercanje: Kontrolora dvostruko više!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije