Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMAILOM I TELEFONSKI

Niste sigurni jeste li vaša prijava štete zaprimljena? Evo kako to možete provjeriti

Radovi na zgradama stradalima u potresu i raščišćavanje ulica još traje.Radnici Zagrebačkih cesta uklanjaju šutu i građevinski otpad
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
29.04.2020.
u 16:21

Oštećenik koji podnosi zahtjev za provjeru statusa svoje prijave na e-mail: provjera.prijave@zagreb.hr dužan je u zahtjevu navesti ime i prezime, svoj OIB ili OIB oštećenika i adresu oštećenog objekta, poručuju u Gradu Zagrebu.

Svi oštećenici koji su putem obrasca prijavili štetu uslijed potresa mogu provjeriti je li njihova prijava zaprimljena, poručuju iz Grada Zagreba. Provjeru je moguće izvršiti putem emaila: provjera.prijave@zagreb.hr ili na brojevima telefona 01/6585-855 i 01/6585-875.

- Oštećenik koji podnosi zahtjev za provjeru statusa svoje prijave na e-mail: provjera.prijave@zagreb.hr dužan je u zahtjevu navesti ime i prezime, svoj OIB ili OIB oštećenika i adresu oštećenog objekta - poručuju u Gradu te dodaju da, ukoliko se provjera statusa obavlja telefonom, oštećenik će morati dati te iste podatke.

Podsjetimo, sve fizičke i pravne osobe koje do sada nisu prijavile štetu na svojoj imovini nakon potresa, a žele koristiti pomoć za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda sukladno propisima, trebaju dostaviti svoje prijave na propisanim obrascima najkasnije do 6. svibnja, i to u ponoć. Obrasci se mogu preuzeti na službenoj stranici Grada Zagreba i u pisarnicama Gradske uprave, i to radnim danom između 8 i 15 sati. Šteta se prijavljuje direktno putem online obrasca na webu Grada, odnosno slanjem ispunjenog obrasca na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili redovnom poštom na adresu Gradskog povjerenstva Grada Zagreba za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na Trg Stjepana Radića 1.  Prijavitelji dodatne informacije mogu dobiti na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili na besplatni telefon 0800 88 03.
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
17:52 29.04.2020.

Proleteri u otetim stanovima. Oteto prokleto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije