Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme je bilo brže

Ni ove godine ništa od Zagreb Auto Showa. Zakasnili smo...

Zagreb Auto Show 2008.
22.01.2014.
u 13:52

Odlučeno da za kvalitetnu organizaciju automobilske priredbe, kakva gradu treba, nema dovoljno vremena, pa bi sljedeći show mogao na Velesajmu biti tek 2016., osam godina od posljednjeg

Iako se prije par tjedana o tome govorilo kao o gotovoj stvari, zagrebačkog salona automobila, popularnog Zagreb Auto Showa na Velesajmu, (ni) ove godine neće biti. Proteklih je godina otkazivan zbog krize, a sad?

O tome su u gradskoj upravi razgovarali čelnici Zagrebačkog holdinga, gradonačelnik Milan Bandić i pročelnici, te predstavnici 19 hrvatskih autokuća. Zaključak je da za kvalitetnu organizaciju ovogodišnje priredbe ipak nema dovoljno vremena, ali da već sad treba krenuti s pripremama za sljedeću, kako bi bila vrhunska.

- Tek će 2016. godine Zagreb dobiti Autoshow, u travnju i to će biti dosad najbolji sajam u ovom dijelu Euroope - optimističan je Bandić.

To će reći da će se na Velesajam najnoviji modeli automobila vratiti tek nakon osam godina, budući da je posljednji show ondje bio u ožujku 2008. (na slici), kad ga je obišlo više od 200.000 posjetitelja. Na sastanku je utanačeno redovito održavanje sličnih, operativnih dogovora kako bi se svi zaduženi oko organizacije Auto Showa maksimalno uskladili, jer, kako je rečeno, takva autopriredba Zagrebu treba.

Komentara 2

DO
dosaosam
17:58 22.01.2014.

čemu panika Hreljić radi svaku nedjelju

JO
josmalopanestalo
22:10 23.01.2014.

ko u rvatskoj kupuje novo auto lako si ga pogleda u minkenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije