Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi na Črnomercu

Nemojte se zeznuti: Tri tramvajske linije večeras neće voziti do okretišta

Zagreb: Zbog kvara na šestici na okretištu ?rnomerec došlo do kra?eg zastoja u prometu
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.03.2024.
u 19:58

Zadnji polazak tramvaja s Črnomerca bit će u 23.34 sati

Zbog radova na tramvajskom kolosijeku na Črnomercu, linije 2, 6 i 11 će večeras od 23.30 sati biti skraćene do Zapadnog kolodvora. Zadnji polazak tramvaja s Črnomerca bit će u 23.34 sati. Putnici koji se zateknu na Zapadnom kolodvoru autobusima koji polaze u 23.45, u ponoć te u 00.15 sati moći će doći od Reljkovićeve do Črnomerca. 

Iz ZET-a su najavili i kako se putnici linija 103 i 138 koje polaze s Britanca trebaju pripremiti na to da se njihove trase mijenjaju. Naime, od 7 do 17 sati rute će u oba smjera biti promijenjene zbog demontaže dizalice u Ulici Ivana Kukuljevića. Za liniju 103 vrijedi trasa Britanski trg - kružni tok - Ulica Pantovčak - (desno) Zelengaj - (lijevo) Kraljevec.

Usto, 138-ica će voziti od Britanskog trga redovnom trasom do autobusnog stajališta Bolnica Goljak. Za vrijeme trajanja navedenih radova autobusna linija 103 neće koristiti autobusno stajalište II. Kraljevec u smjeru Britanskog trga te obostrana stajališta Bolnica Goljak i Zelengaj 25.

VEZANI ČLANCI: 

A spomenimo i kako je zbog radova na Jadranskom mostu u primjeni nova privremena regulacija zbog čega se treba pripremiti i na eventualna kašnjenje svih autobusnih linija koje pripadaju terminalu Savski most, kao i linija 109 (Črnomerec – Dugave), 222 (Remetinec – Žitnjak) i 234 (Glavni kolodvor – Kajzerica – Lanište).

VIDEO: Žena koja ruši stereotipe: Jelena je prva i jedina vozačica kamiona u karlovačkoj Čistoći

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije