Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serijal: Rugla Zagreba

Nekad najmoderniji kompleks danas je ruglo: Krov propao od potresa, djeca razbijaju glave na dotrajalim pločama

30.06.2022.
u 13:13

Nekad se krpalo, a danas se ni to ne radi. Danas je Dom sportova sjena onoga što je nekoć bio. Objekti su dotrajali, krov prokišnjava i nije potpuno saniran od potresa pa su mnogi odande deložirani. I trg ispred dvorane koji je oduvijek omiljeno mjesto susreta Trešnjevčana svih generacija nezaustavljivo propada. Mnogi su ondje napravili svoje prve korake, naučili voziti bicikl, a zimi je ulaz u veliku dvoranu služio i kao sanjkalište

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
15:56 30.06.2022.

Tako završe svi državni/gradski projekti, novi, stari Itd. Nitko ne ukalkulira održavanje.

LU
Lu13
14:17 30.06.2022.

A paramlin i onaj cijeli kompleks oko zeljeznickog kolodvora... Gradonacelniku ispres nosa,ak to ne vidi gdje ce vidjeti nesto dalje.. On sjedi u uredu i boji se izaci van...

DU
Deleted user
15:38 30.06.2022.

Možda je i ovdje na dijelu nekakav dogovor ispod stola da sve propadne i onda se jeftino prodao nekom investitoru. Siguran sam i da je bila velika greška investiranje grada Zagreba u arenu Zagreb jel svaki mjesec se godinama daju veliki novci za taj objekt koji u principu nema funkciju kao dom sportova koji je trebalo obnoviti za tadašnje prvenstvo u rukometu umjesto da se gradi super skupa i luksuzna dvorana novcima poreznih obveznika grada Zagreba. Najgore od svega je što građane grada Zagreba nitko ne pita kako žele da se troši njihov novac već vladajuće garniture blagajnu grada Zagreba koriste za svoje kumove i prijatelje dobavljače i građevince koji uvijek imaju pogodnosti kod natječaja koji se organizira pro forme radi a sve se unaprijed dogovori sa svima na natječaju ne bi li se zamazale oči nadležnim službama i građanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?