Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisana odluka o razrješenju

Natalija Prica podnijela ostavku. Otišao i Gzim Redžepi

Natalija Prica Oreški
Davorin Višnjić/Pixsell
24.09.2021.
u 16:47

Odluku o razrješenju Price i Redžepija na kojoj je datum 16. rujan potpisao je gradonačelnik Tomislav Tomašević

Neopozive ostavke podnijeli su prošlog tjedna i bliski suradnici pokojnog gradonačlenika Milana Bandića Natalija Prica i dr. Gzim Redžepi. Odluku o razrješenju Natalije Price dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, a dr. Gzima Redžepija s mjesta predsjednika Upravnog vijeća Kliničke bolnice Sv. Duh te Doma zdravlja centar, Tomašević je potpisao 16. runa, a one su objavljenje i u aktima gradonačelnika.

Neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Upravnog vijeća Nastavnog zavoda za hitnu medicinu podnio je i bivši SDP-ov ministar zdravstva dr. Siniša Varga. Podsjetimo, stomatologinja Natalija Prica i pulmolog dr. Gzim Redžepi u medijima se spominju kao osobe s kojima je Milan Bandić proveo svoje posljednje trenutke. Oboje jučer nisu htjeli komentirati ostavke. 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Member berries
Member berries
14:07 24.09.2021.

Ona stomatologiju tek nedavno završila?! Pa kako je uopće završila u upravnom odboru? ... za "manjinca" pretpostavljamo kako je i po kojem ključu, a bogme se zna i da je prika Severininog "kralja bakra". ......pa jel to štakori bježe?

Avatar AlPoS
AlPoS
13:42 24.09.2021.

Može li g. Gmaz objasniti institucijama pravne države, što se događalo te noći, da se zna istina napokon? Gospođa Natalija će se opet dočekati na noge, zaboravit će se njena afera

Avatar kastanjer2
kastanjer2
14:09 24.09.2021.

Najveći krimen u Zagrebu biti suradnik pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije