Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVAKOGA PONEŠTO

“Napuhanac” za penjanje i kino u hladu, a za ručak grah u loncu od 400 litara

Bit će i bogatog sadržaja za djecu
Foto: Maskote.hr
1/6
24.06.2020.
u 14:53

Bogat će sadržaj biciklijade upotpuniti ekipa iz Gastroakademije i Maskote.hr, a nstupaju i Universe Dance Crew, mažoretkinje, plesni zbor Zagrepčanke i dečki…

Više od 20 godina iskustva u kulinarstvu imaju Danijela Crnjak Andri i Zdravko Andri iz Gastroakademije, bračni par koji će na Večernjakovoj biciklijadi pripremiti grah. A bit će to, najavljuju njih dvoje, pravi domaći vojnički grah od najkvalitetnijih namirnica, za prste polizati.

Skuhat će ga u loncu od 400 litara i besplatno podijeliti, a svaki će posjetitelji moći od njih dobiti i pokoji kuharski savjet te recept. Party-tobogan, šest metara visoka napuhana stijena za penjanje, minikino uz “Ledeno doba 5” i biciklistički poligon za djecu sadržaju su, pak, koji s tvrtkom Maskote. hr u nedjelju stižu na Jarun, a klinci će ondje uživati uz animatore. Bit će organizirana i obiteljska olimpijada s raznim igrama

Nastupaju i Universe Dance Crew, mažoretkinje, plesni zbor…

Osim fantastičnih akrobata koji će izvoditi vratolomije na rolama i romobilima te jednako atraktivnih točaka ekipe iz BMX crewa, bogat program 38. Večernjakove biciklijade, koja se održava u nedjelju na Jarunu, obuhvaća i brojne plesne i pjevačke nastupe. Svoje će umijeće demonstrirati iskusne Zagrebačke mažoretkinje, koje imaju više od 200 nastupa godišnje, te plesna skupina Universe Dance Crew, koja je oduševila žiri prošlogodišnjim predstavljanjem na Supertalentu.

Atmosferu će, uz DJ-a, glazbenim repertoarom podići i Zagrepčanke i dečki, plesni zbor s tradicijom starom više od 25 godina, te ArTheatre Diamonds, skupina koja je svojim nastupima zadivila cijelu Europu, a bogat show na Večernjakovoj biciklijadi upotpunit će umjetničkom koreografjom u atraktivnim kostimima te break dance točkama i radionicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije