Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti

Najpopularnije zagrebačke tržnice od ponedjeljka rade dulje

Ponuda na zagrebačkoj tržnici Dolac
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/4
09.04.2022.
u 19:11

Dosadašnje radno vrijeme u razdoblju od ponedjeljka do petka s 14 sati produljeno je do 16 sati, rad subotom umjesto do 14 sati sada je do 15, a rad nedjeljom  s 13sati pomaknut je do 14 sati.

Od ponedjeljka mijenja se radno vrijeme na najvećim tržnicama Grada Zagreba: Dolac, Trešnjevka, Utrina, Jarun, Kvaternikov trg

Dosadašnje radno vrijeme u razdoblju od ponedjeljka do petka s 14 sati produljeno je do 16 sati, rad subotom umjesto do 14 sati sada je do 15, a rad nedjeljom  s 13sati pomaknut je do 14 sati. 

Na ovim su tržnicama, kažu u Holdingovoj podružnici, među zakupcima provedene ankete na temu zainteresiranosti za duljim radom, te se odluka o produljenju radnog vremena oslanja na rezultate anketa.

- U svjetlu recentnih odluka Stožera Civilne Zaštite Republike Hrvatske o daljnjem ublažavanju mjera zaštite građana od širenje Covid 19 virusa, vjerujemo da ćemo novim radnim vremenom građanima olakšati nabavku svježeg voća, povrća i namirnica na najvećim tržnicama Grada Zagreba - poručuju te dodaju da nastavjlaju raditi dalje na produljenju rada gradskih tržnica. 

- Kupovne navike građana su se značajno promijenile u posljednja dva desetljeća, stoga kao jedan od prioriteta u ovom segmentu djelatnosti, prepoznajemo važnost rada na motiviranja komitenata koji prodaju svoje proizvode na tržnicama da težište rada pomaknu prema poslijepodnevnim satima. Time bi smo brojim našim sugrađanima omogućili da nabave svježe voće, povrće i namirnice, po završetku radnog dana kada se vraćaju svojim domovima - stoji u dopisu. 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vibrator
22:05 10.04.2022.

kaj to nije bilo prije 7, 8 godina pa je propalo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije