Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska večer

Najbolji s lanjskog Animafesta stižu na Ribnjak

Foto: Animafest
01.06.2018.
u 16:12

Sutra se održava Animafest Open Air, obiteljski kinopiknik na kojem se zagrijava atmosfera za Svjetski festival animiranog filma

Ježeva kuća Eve Cvijanović, koja je na prošlogodišnjem Animafestu osvojila nagradu publike, Crvena kornjača Michaëla Dudok de Wita, koja je osvojila Grand Prix Velikog natjecanja dugometražnog filma, te Noćna ptica Špele Čadež, osvajač Grand Prixa Velikog natjecanja kratkometražnog filma.

Ta tri animirana filma moći će se pogledati sutra od 21.30 na Ribnjaku, gdje će biti održan Animafest Open Air.

1/10

Riječ je besplatnom obiteljskom kinopikniku na kojem se već tri godine službeno zagrijava atmosfera uoči Svjetskog festivala animiranog filma. Ove će se godine održati 28. izdanje Animafesta, a počinje u ponedjeljak te će trajati do 9. lipnja u kinima Europa, Tuškanac i Kinoteka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije