Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Najbolji s lanjskog Animafesta stižu na Ribnjak

Sutra se održava Animafest Open Air, obiteljski kinopiknik na kojem se zagrijava atmosfera za Svjetski festival animiranog filma
01. lipnja 2018. u 16:12 0 komentara 204 prikaza
Foto: Animafest

Ježeva kuća Eve Cvijanović, koja je na prošlogodišnjem Animafestu osvojila nagradu publike, Crvena kornjača Michaëla Dudok de Wita, koja je osvojila Grand Prix Velikog natjecanja dugometražnog filma, te Noćna ptica Špele Čadež, osvajač Grand Prixa Velikog natjecanja kratkometražnog filma.

Večernjakova biciklijada Najpoznatije gradsko pedaliranje Večernjakova biciklijada užitak je i sjajna zabava

Ta tri animirana filma moći će se pogledati sutra od 21.30 na Ribnjaku, gdje će biti održan Animafest Open Air.

1 / 10
U oldtimeru M-24, koji je vozio krug oko samog centra grada, obvezno se morala napraviti pokoja uspomena

Riječ je besplatnom obiteljskom kinopikniku na kojem se već tri godine službeno zagrijava atmosfera uoči Svjetskog festivala animiranog filma. Ove će se godine održati 28. izdanje Animafesta, a počinje u ponedjeljak te će trajati do 9. lipnja u kinima Europa, Tuškanac i Kinoteka.

Klub zadovoljnih žena Žene zavladale kinima na Tres Chic večeri Film ‘Klub zadovoljnih žena’ rasprodao čak 6 dvorana u Kaptol Boutique Cinema i Cinestaru 4DX Mall of Split filmski spektakl General na zimu u kinu, a 2019. u Puli na filmskom festivalu Filmska emisija FILMSKA EMISIJA Ni Tarantino nam nije dao toliko nasilja, seksa i krvi kao francuska redateljica u filmu 'Osveta'

 

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.