Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene zavladale kinima na Tres Chic večeri

Film ‘Klub zadovoljnih žena’ rasprodao čak 6 dvorana u Kaptol Boutique Cinema i Cinestaru 4DX Mall of Split

Klub zadovoljnih žena
Foto: Mario Poje & Damira Kalajžić
1/30
25.05.2018.
u 09:42

Premijerna projekcija filma 'Klub zadovoljnih žena' izazvala ogroman interes ženske kino publike

Premijera urnebesne komedije 'Klub zadovoljnih žena' u distribuciji Blitza koja prati život četiri prijateljice Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen sinoć je na Très Chic večeri u Zagrebu i Splitu izazvala ogroman interes pripadnica ljepšeg spola.

U pet rasprodanih kino dvorana najšarmantnijeg hrvatskog kina, Kaptol Boutique Cinema između ostalih premijeru najnovijeg kino hita došle su pogledati i Viktorija Rađa, Branka Krstulović, Željka Fattorini, Daniela Trbović, Marija Borić, Tamara Garbajs, Katarina Baban, Jelena Žnidarić – Zsa Zsa, Ivana Husar Mlinac, Sanja Pilić, Lili Šekoranja, Anamarija Jagodić Rukavina, Alisa Marić dok su najveće kino u Dalmaciji- CineStar 4DX Mall of Split posjetile Anamarija Asanović, Ana Čagalj, Nataša Bebić, Sandra Ledenko, Neda Makjanić Kunić, Jurica i Marija Pirić, Barbara Kurtović te mnogi drugi.

Film odgovara na pitanje što se dogodi kada se životi četiri dugogodišnjih prijteljica okrenu naopačke nakon što u njihovom književnom klubu na red dođe čitanje zloglasnog romana ‘Pedest nijansi sive’. Naizgled uobičajeno druženje u njihove živote donosi drastične promjene kada im jedna od članica odluči predstaviti lik i djelo markantnog, samouvjerenog i ženama neodoljivog lika iz ljubavne priče koja je očarala milijune čitatelja diljem svijeta. Trilogija '50 nijansi' inače nije vrsta literature koju ove uspješne i inteligentne dame imaju običaj čitati, međutim…..Detalje polako, ali sigurno otkrijte u kinu.

Redatelj Bill Holderman sa sjajnom glumačkom postavom Oscarovki Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen u ovoj inspirativnoj komediji pokazao je kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Ukoliko ste to naslućivale, ove su dame to i dokazale.

Osim sjajnog filma, partneri Très Chic večeri su za sve prisutne pripremili poklone i razna iznenađenja. Svaka je posjetiteljica zagrebačke i splitske premijere mogla uživati uz Stellu Artois – piće dobrodošlice, Fraktura je svakome omogućila roman ‘Suverena čitateljica’ dok je PUPA sve razveselila kozmetičkom torbicom. Stalni partneri Très chica u Zagrebu, Bliss Institut i Mikeda u boutique dvoranama su predstavili svoje adute, dok je Samsung u WOW baru predstavio novi QLED TV koji se može opisati u tri jednostavne riječi: nenadmašno iskustvo gledanja. 

Kako se bliži ljeto, sve su atraktivniji osvježavajući kokteli tako da su posjetiteljice mogle isprobati Très chic koktel koji je WOW bar Kaptol Boutique Cinema lansirao prije mjesec dana, a od ovog tjedna ga se može isprobati i u Cinema Baru kina CineStar 4DX Mall of Split.

‘Klub zadovoljnih žena’ je idealan razlog za susret s prijateljicama i za razmjenu iskustava sa svojim ženskim društvom od najvećeg povjerenja već ovog vikenda! Ulaznice je moguće kupiti i online.

A već na vrijeme rezervirajte datum za novi Très Chic, 13.06.2018. i to pretpremijerno za film ‘Oceanovih 8’.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije