Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA EMISIJA

Ni Tarantino nam nije dao toliko nasilja, seksa i krvi kao francuska redateljica u filmu 'Osveta'

Filmska emisija
Foto: Vecernji.hr
24.05.2018.
u 19:34

U novoj filmskoj emisiji naši kritičari govore o aktualnim drugim sezonama serija 'Westworld' i "Sluškinjina priča', te dva europska kino hita

U novoj filmskoj emisiji na Vecernji.tv pričamo o aktualnim serijama i filmovima. Na HBO su nedavno počele druge sezone njihovih uspješnica "Westworld" i "Sluškinijina priča". Čini se kako je u "Sluškinjinoj priči" nakon odlične prve sezone radnja malo pala, budući da se zbivanja vrte u krug i nismo puno doznali.

Kod "Westworlda" smo upoznali i nove svjetove no kompliciranu radnju bi bolje razumjeli ako cijelu sezonu odgledamo u nekoliko dana. Izdvajamo i odličnu novu seriju "Barry" kreaora i glavnog glumca Billla Hadera.

Bili smo i na Tjednu korejskog filma, te pogledali dva europska filma - francusku "Osvetu" i švedski "Napad na Nile Hilton". Pogledajte novu filmsku emisiju koju uređuju i vode Samir Milla i Robert Bubalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije