Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI POSTUPKA

Ministarstvo raspisalo nabavu za izgradnju 28 zamjenskih kuća na području grada Zagreba

Zagreb: U tijeku je obnova zgrade Medicinskog fakulteta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
06.06.2023.
u 10:11

Iz ministarstva su pozvali sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave svoje ponude najkasnije do 20. lipnja

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine s današnjim je danom objavilo nabavu za izgradnju ukupno 28 obiteljskih kuća na području grada Zagreba, ukupne procijenjene vrijednosti nabave 3.765.976,62 eura, s rokom dostave ponuda do 20. lipnja 2023. godine.

Riječ je o zamjenskim obiteljskim kućama koje se grade na lokacijama prethodno uklonjenih uništenih obiteljskih kuća stradalih u potresu.

Pozivi na dostavu ponuda zajedno sa svom dokumentacijom objavljeni su u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH (EOJN RH) dok se postupak nabave provodi temeljem Pravilnika o provedbi postupaka nabave roba, usluga i radova za postupke obnove.

VEZANI ČLANCI:

Objavljena su tri odvojena postupka javne nabave i to za izvođenje radova izgradnje 10 zamjenskih obiteljskih kuća na području grada Zagreba – Čučerje na 10 lokacija ukupne procijenjene vrijednosti nabave 1.364.295,00 eura (bez PDV-a), izvođenje radova izgradnje 10 zamjenskih obiteljskih kuća na području grada Zagreba – Markuševec na 10 lokacija ukupne procijenjene vrijednosti nabave 1.217.450,00 EUR (bez PDV-a) te izvođenje radova izgradnje 8 zamjenskih obiteljskih kuća na području grada Zagreba – Sjever na osam lokacija ukupne procijenjene vrijednosti nabave 1.184.231,62 eura (bez PDV-a).

Iz ministarstva su pozvali sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave svoje ponude najkasnije do 20. lipnja.

VIDEO Trenutak kada je stala Hrvatska: Potres jačine 5.5 pogodio Zagreb i okolicu prije tri godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije