Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sdp zagreb

Maras: HDZ konačno priznao da je Bandić njihov kandidat

Zagrebački SDP govorio na temu 38. sjednice Gradske skupštine i zagrebačkog proračuna za 2021.
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
07.12.2020.
u 16:04

Maras je ustvrdio da takav prijedlog proračuna u sebi sadrži paradokse jer se istodobno planiraju troškovi za izgradnju knjižnice u Paromlinu i prodaja Paromlina radi plaćanja gradskog deficita.

Zagrebački SDP prozvao je gradonačelnika Bandića da javnim novcem plaća kampanju za lokalne izbore što je, tvrde, vidljivo iz predloženog proračuna za 2021., kao i to da je HDZ konačno priznao da je Bandić njihov kandidat.

HDZ-ovi zastupnici, prvi put nakon nekoliko godina, nisu podnijeli ni jedan amandman na proračun Grada Zagreba o kojem će sutra raspravljati Gradska skupština, a to dovoljno govori da je koalicija HDZ-gradonačelnik Milan Bandić razotkrivena do kraja, rekao je predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras. Smatra da će na lokalnim izborima u Zagrebu HDZ vjerojatno imati alibi kandidata, kao što je to na posljednjim izborima bio Drago Prgomet.

No, njihov pravi kandidat, kojeg pod svojom kontrolom drže neoborivim argumentima DORH-a, je Milan Bandić, ustvrdio je Maras.
Izvijestio je da je zagrebački SDP  predložio desetak amandmana na gradski proračun za 2021. te ocijenio kako je "nenormalno" da HDZ i Bandić u kriznoj 2020. i 2021. predlažu povećanje gradskog proračuna.

U proračunu se pritom prikazuje, kaže Maras, da će rashodi biti nadoknađeni prodajom gradske imovine, primjerice bivše tvornice "Sljeme"  i to, kako dodaje, za manje novca nego što ju je grad Zagreb platio. Maras je ustvrdio da takav prijedlog proračuna u sebi sadrži paradokse jer se istodobno planiraju troškovi za izgradnju knjižnice u Paromlinu i prodaja Paromlina radi plaćanja gradskog deficita.

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:06 07.12.2020.

Maras: HDZ konačno priznao da je Bandić njihov kandidat i da su Gotovina i Šljivančanin balkanska brača po jeziku, krvi i ratnome klanju jer su se na haškoj robiji izljubili u duhu bratstva i jedinstva i Parade ponosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije