Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gentlemen's Choice

Ljepotice iz regije stižu na Jarun, a s njima i Antica

Antica Filipović Grčić  (1)
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/5
12.10.2011.
u 20:15

Party Gentlemen's Choicea okupiti će u Mansionu sve odabrane djevojke među kojima su i manekenke.

Visoka 178 centimetara, vitka i lijepa 20-godišnja Antica Filipović Grčić jedna je od djevojaka iz Hrvatske koja je ušla među najljepše žene u regiji projektom Gentlemen's Choice.

Još bez "outfita"

Riječ je o platformi za predstavljanje najljepših žena regije u kojoj nema žirija, TV kamera i lenti već za najljepše glasuje virtualni svijet. No, prvi će se put otkako se organizira, više od 100 GC djevojaka naći na jednome mjestu - u petak na zabavi u klubu "Mansion". Mlada Šibenčanka sa zagrebačkom adresom ne krije kako joj imponira što je uvrštena među žene za kojima bi se baš svatko okrenuo. "Outfit", frizuru i šminku, kaže, nije još osmislila.

- Obući ću se onako kako se budem osjećala. Šminkam se sama, ali općenito ne volim prejaki make-up, pogotovu dnevni - kaže ljepotica i odlučno opovrgava da su zgodne djevojke i žene, poput ovih odabranih za Gentlemen's Choice, "sponzoruše".

- Ma to su predrasude - utvrdila je, dodajući da na natjecanje ne bi ni pristala da među kandidatkinjama nije vidjela profesionalne kolegice koje, kaže, dobro poznaje i poštuje.

Antica inače radi za modnu agenciju Midiken i posjetitelji nadolazećeg Cro-a-Portera vidjet će je na modnoj pisti, no to nisu, kaže, njezini snovi.

Obrazovanje joj je prioritet

- Na trećoj sam godini ekonomije i menadžmenta na Veleučilištu Vern, a planiram odmah upisati i specijalistički studij. Obrazovanje mi je prioritet - odlučna je Antica.

Komentara 10

OL
ogi_lux
23:22 12.10.2011.

to je definitivno preskupo.

DR
dreamteam
08:30 13.10.2011.

A sto vrijedi vanjska ljepota bez one unutarnje?

Avatar 7h38005
7h38005
21:58 12.10.2011.

Djevojka je stvarno simpatična nema šta. Meni je jedino krivo što su djevojke u današnje vrijeme toliko nepristupačne da se čovjek zapita jeli ovaj svijet normalan. I muški nisu šta su bili naravno,nema više nezz recimo da češće viđaš lijepe parove ili bilo kakve parove?! Sve je nekako tmurno i bez veze,nema romantike,nema se vremena za partnera,praktički sve je preokrenuto.. Mislim da je današnji kodeks mladih: \"Imaš Bmw imaš i mene\" kod djevojaka ili \"obuci minicu i štiklice od 15cm i možda mi se svidiš\" kod muških... Čak se i na kojekakvim chatovima na netu ljudi potpisuju sa nickovima \"normalan/na\" šta mislite zašto to rade? zar to nije malo čudno za nick? Naravno da jeste tj. bilo bi prije 15,20godina a sada je sasvim normalan. P.s nisam neki starac,imam 21g. i nije ni meni drago što ovo moram pisati,žalosno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije