Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće

Kakva sramota: Policajci uhitili kupce droge, a onda su shvatili pogrešku

Ilustracija
Foto: Uli Deck/DPA/PIXSELL
08.04.2018.
u 12:55

Na žalost, ovo nije prvi put da je na području Detroita došlo do slične greške

Tajne policijske operacije nikada nisu lagane, pa ne čudi da je u Detroitu došlo do velike zabune kada je jedna grupa policajaca u civilu, koji su se predstavljali kao trgovci drogom, uhitila drugu grupu policajaca u civilu, koji su se predstavljali kao kupci.

Problem i prilično velika sramota za detroitsku policijsku upravu je u tome što je akcija s obje strane pripremana danima. Dvije policijske postaje nisu se koordinirale niti su izmjenjivale međusobno podatke, pa su u trenutku primopredaje droge jedni druge počeli uhićivati. Zabuna je razotkrivena tek kada su “prodavači” priveli “kupce” u policijsku postaju.

Na žalost, ovo nije prvi put da je na području Detroita došlo do slične greške, no tijekom osamdesetih, u sličnoj situaciji je izbila vrlo žestoka pucnjava pri kojoj su dva policajca u civilu izgubili živote.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Ilustracija
1/30

Komentara 5

LJ
ljudeman
16:00 08.04.2018.

To je samo dokaz da su i jedni i drugi profesionalno obavljali posao

BI
biserkablagus4
17:42 08.04.2018.

Pisete o Detroitskoj policiji u kojoj vlada red nisu oni pogresili nego su istom vremenu po tajnom zadatku radili a sto je doslo da jedni druge uhapse to se vidi da im nemoze nista promaci oku jer je to najj stroza policija u americi nesmes ni da zapalis cigaretu ,raspravljas sa njima nema mita .,Akriminalca sve vise u zatvoru isto tako u Kanadi nema mrdanja pred njima govoris onda kad e on pita. Da je bar takva policija kod nas sve bi bilo manje ubistva i kriminala .U Americi i Kanadi zive 135 nacija a kod vas 4 miliona ljudi a od toga pola kriminalci

ST
Startrack
15:35 08.04.2018.

I staje tu sramota. Takve stvari se desavaju. Ovi undercover nisu imali dokumente da ih nebi dileri otkrili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije