Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA HZJZ-A

Idući tjedan u Zagrebu cijepljenje bez naručivanja ni najave, poznato i koje će se cjepivo koristiti

U Šibeniku nastavljeno docjepljivanje
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
24.06.2021.
u 16:06

Koristit će se cjepivo Pfizera, a iz HZJZ-a također napominju kako kako se cijepiti mogu isključivo građani koji imaju zdravstveno osiguranje

U Zagrebu će se po prvi puta održati cijepljenje protiv COVID-a 19 bez najave niti naručivanja, i to već idućeg tjedna. 

U ponedjeljak i utorak cijepljenje će biti održano od 9 do 15 sati, dok će se u srijedu održati dvokratno - od 8.30 do 11 pa od 16 do 19 sati, sve u prostorijama Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar na adresi Rockfellerove 4. 

Koristit će se cjepivo Pfizera, a iz HZJZ-a također napominju kako kako se cijepiti mogu isključivo građani koji imaju zdravstveno osiguranje. 

VIDEO Tomašević o današnjoj gužvi na Velesajmu: “Čim smo doznali, odmah smo reagirali!”

Ključne riječi

Komentara 4

DR
Drx
07:13 25.06.2021.

Mislim da vas narod ne šljivi pol posto. Ovce koje vam vjeruju su se preko veze cijepile (e ali preko veze dobit privilegiju da ti netko uštrca otrov u tebe to je stvarno vrh uhljebizma). Ovi ostali vam niš ne vjeruju i morate neke nove laži izmisliti bar se potrudite

OK
Omladinac koji to nije
21:59 24.06.2021.

A sta sa onima koji nemaju zdravstveno osiguranje? Zar ovi nisu moguce opasni za ove koji imaju?

DR
Drx
07:15 25.06.2021.

Inače pričam jučer s frendom koji se sprdo iz teorija zavjere kad ono par njegovih bliskih frendovs od 30ak godina umrlo nakon korone. Sve naravno zataškano Al sad ga malo stisla čuka, nije baš više siguran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije