Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donosimo popis

Gdje se sve u ZG-u u opuštenoj atmosferi degustiraju fina vina

La Bodega (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/6
09.09.2013.
u 12:00

Raznolik izbor domaćih pršuta, nagrađivanih hrvatskih sireva, maslina i probranih vina

Novi brunch cafe bar La Bodega, koji se smjestio u Bogovićevoj 5, posebno će privući ljubitelje dobre “meze”. Raznolik izbor domaćih pršuta, nagrađivanih sireva iz svih dijelova Hrvatske, maslina i probranih vina okosnica su njegove ponude, a sam je bar predviđen kao idealno mjesto za poslijepodnevni susret, manji sastanak, ukusan zalogaj po završetku radnog dana i kvalitetan uvod u noćni život.

– Odlučili smo se na pristupačnije cijene da bi što veći broj ljudi mogao kušati što nudimo. Odabrana vina moći će se konzumirati na čaše, a cijena jednog decilitra bit će jednaka cijeni kave u središtu grada, između 10 i 15 kuna – objasnio je Željko Jakić, menadžer novog bara koji privlači i rustikalno uređenim ambijentom.

Prostor stropa visokog čak 6,5 metara obogaćen je raznim detaljima i antikvitetima, a uređenje potpisuje arhitektonski studio UPI 2M.

>>Ova vinarija sagrađena je od 27.000 starih cigli! Zavirite u nju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije