Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova biciklijada

FOTOGALERIJA Vesela povorka: Pedaliralo se do Samobora, ovako je izgledao start

Zagreb: Start 41. Večernjakove biciklijade
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/19
03.06.2023.
u 10:29

Na startu 41. Večernjakove biciklijade dobre atmosfere nije nedostajalo, a tako će biti i u Samoboru.

Uzbuđenje je bilo na vrhuncu sve do 10 sati kad je odbrojavanje konačno počelo. Vesela karavana na dva kotača krenula je sa zagrebačkog Trga dr. Franje Tuđmana prema samoborskom Vugrinščaku. Na startu 41. Večernjakove biciklijade dobre atmosfere nije nedostajalo, a tako će biti i u Samoboru.

Tamo se očekuje bogata gastronomska ponuda, sportska natjecanja, "Wine&paint" radionice, pub kviz, osvježenje u bazenu te brojne animacije i radionice za najmlađe.... Pravi spektakl očekuje se od 19.45 sati kada će pozornicom zavladati članovi virotitičke Vatre te publiku zagrijati nekim od svojih najvećih hitova, a nakon njih čagat će se i uz legendarno Prljavo kazalište. 

Kako je to izgledalo na startu biciklijade pod sloganom "Praznik na dva kotača", pogledajte u fotogaleriji.

Komentara 1

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
10:50 03.06.2023.

Samo tak vudri brigu na veselje kako naši pajdasi iz Hrvatskog Zagorja !!!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije