Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u pomoć pritekli prolaznici i prodavači

FOTO U centru Zagreba kamion udario stariju ženu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
16.05.2022.
u 10:27

Vrlo brzo je stigla i hitna pomoć koja je odvezla staricu

Oko pola 9 u pješačkoj zoni na početku Gajeve u Zagrebu dogodila se prometna nesreća u kojoj je kamion koji je polako vozio unatrag srušio stariju ženu.

Ozlijeđenoj ženi odmah su pritekli u pomoć prolaznici i prodavači iz obližnjih dućana. Vrlo brzo stigla je i hitna pomoć koja je odvezla staricu. 

Ključne riječi

Komentara 6

HH
Hrvoje Hrk !!
10:47 16.05.2022.

Stara bakica ne gleda kud ko ide, samo hoda

KO
Komentator3
10:55 16.05.2022.

I onda netko tvrdi da Zagreb ima pješačke zone, gdje su? Gdje bicikli ne jure, gdje dostavljači s motociklima ne voze slalom između pješaka.... Nije kriv ovaj vozač kamiončiića, već svi oni koji su trebali osloboditi pješačku zonu za pješake. Nužna dostava se mora vršiti rano, kad pješaka nema.

DO
doberdedec
11:19 16.05.2022.

Pa kaj se našetavala ostrag kamiona kak muha bez glave. Tak gledim danes vu bolnici bakica se brez gledanja kak muha brez glave uputila i ravno na doktoricu vu trebuha grunula z tintarom i još doktorici kreči zakaj ne gledi kam hodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije