Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buktinja na autocesti

VIDEO Na A3 kod Kutine zapalio se kamion koji prevozi automobile: 'Prizor je bio užasan'

Požar na kamionu
Foto: 24sata
1/2
02.04.2022.
u 12:04

Iz PU sisačko-moslavačke javljaju kako su dojavu zaprimili u subotu oko 10.20 sati, gdje je došlo do požara na teretnom vozilu slovenskih registracija koje prevozi rabljena vozila.

Na autocesti A3 kod Kutine buknuo je požar na  kamionu koji prevozi terence. 

"Zbog požara na teretnom vozilu prekinut je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina u smjeru Lipovca. Promet je preusmjeren i vodi se obilaznim pravcima", izvijestio je HAK.

Iz PU sisačko-moslavačke javljaju kako su dojavu zaprimili u subotu oko 10.20 sati, gdje je došlo do požara na teretnom vozilu slovenskih registracija koje prevozi rabljena vozila

- Val vrućine se osjetio prolaskom pored šlepera, prizor je bio užasan - javlja je čitatelj 24sata

 Facebook stranica Vatrogasci - oni su naši heroji objavila je video gorućeg kamiona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije