Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na novom trgu kod Pošte

Divovski zeko u Samoboru je prava atrakcija, pogledajte ga!

samobor
Foto: Grad Samobor
1/5
27.03.2016.
u 14:39

Svi posjetitelji Samobora zeca i pisanice mogu vidjeti do kraja idućeg tjedna, a trg se nalazi u blizini glavnoga, odmah pokraj tržnice

Na novouređenom trgu pokraj Pošte u Samoboru postavili su gotovo tri metra visokog uskršnjeg zeca.

Veliki zeko okružen pisanicama najfotografiraniji je "model" ovih dana u tom gradu, a osobito mu se vesele najmlađi Samoborci. Uskršnji zec i dio pisanica djelo su akademskog kipara Ene Ašanija, dok su dio pisanica oslikala djeca iz samoborskih dječjih vrtića. Članovi Folklornog ansambla Mladost jučer su djeci pokazali kako su se nekad igrali njihovi vršnjaci, zabavljajući ih zaboravljenim dječjim igrama, a organizatori iz Grada Samobora i Komunalca dijelili su slatkiše.

Svi posjetitelji Samobora zeca i pisanice mogu vidjeti do kraja idućeg tjedna, a trg se nalazi u blizini glavnoga, odmah pokraj tržnice.

Komentara 1

MV
mario.vukovic
07:34 28.03.2016.

Divovski zeko u Samoboru? A o Naj večem jaju u Evropi ništa ne pišete? I ono je pokraj Zagreba izradio jedan moj prijatelj. Jaje se nalazi u Šašinovcu pokraj Soblinca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije