Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pisali i gradonačelniku

Branitelji ne žele koncert Miroslava Ilića u Jaski

Miroslav Ilić
Luka Stanzl/PIXSELL
08.03.2016.
u 11:12

S prvotno najavljenog 26. ožujka nastup je odgođen za 15. travnja, no traže da ga se potpuno otkaže. Iz gradske uprave kažu da je sve legalno

Koncert srpskog pjevača Miroslava Ilića u klubu ‘‘Garden’’ u Jastrebarskom odgođen je s prvotno najavljenog 26. ožujka, tj. Velike subote, za 15. travnja, no gradske udruge branitelja nisu zadovoljne tim rješenjem i traže njegovo potpuno otkazivanje.

– Tražimo od organizatora koncerta i rukovodstva Grada da se koncert otkaže jer je pjevač poznat po provokativnim pjesmama još iz 90-ih – piše u priopćenju. Iz Grada odgovaraju da ne mogu ništa jer se koncert održava po zakonu, na privatnoj parceli.

Komentara 40

DK
dkgaga
12:17 08.03.2016.

Miroslav Ilić - pjeva četničku pjesmu https://www.youtube.com/watch?v=qfqlV7uhODQ

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:41 08.03.2016.

vjerovatno su se javili iz neke birtije gdje cepa iz jukeboxa teski prekodrinski narodnjak uz tu i tamo tompson i bulic...u kutu je i aparat za kladenje...cekaju srbina da ubaci novcic za pjesmu da ga pretuku nazovu bujanca da mu kazu pravu hrvatsku mucenicku istinu...i ako moze radi takve provokacije koji postotak vise na laznu invalidninu...boze da je ta masa koja se busa u prsa stvarno postojala devesprve pregazili bi beograd...

Avatar 2222
2222
13:39 08.03.2016.

Nama ne treba M. Ilic da pjeva za uskrsne dane.Ako neko to zeli neka to cini izvan Hrvatske,zelimo mir u nasoj drzavi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije