Naslovnica Zagreb ZG Život

'Abrakadabra ZOO' vodi u noćne šetnje

Svake će se večeri šetnje Zoološkim vrtom odvijati u dva termina, u 18.15 i u 20.15 sati, a u skupinama može biti do 25 osoba
24. rujna 2019. u 08:33 0 komentara 180 prikaza
Abrakadabra zoo
Foto: ZG ZOO

Noćni posjeti zagrebačkom Zoološkom vrtu u sklopu programa 'Abrakadabra ZOO' organiziraju se i ove jeseni, i to od 8. do 31. listopada. Edukatori ZOO-a u tom će razdoblju postati kostimirani likovi i posjetiteljima pripovijedati priče nadahnute bajkama i legendama.

Klokan pravi nestaško Nova beba u ZOO-u močvarni je valabi, prvi rođeni Zagrepčanin

Ove je sezone tema sraz između dobra i zla pa će čarobnica i kraljica vragolija Anaril pokušati zavladati šumom, dok će je Maksimirska coprnica nastojati spriječiti. Pritom će joj trebati savjetnici za rješavanje zagonetki koje joj stoje na putu, a najbolja su u toj ulozi, naravno, djeca. Svake će se večeri šetnje Zoološkim vrtom odvijati u dva termina, u 18.15 i u 20.15 sati, a u skupinama može biti do 25 osoba. Posjetitelji će moći vidjeti i kako ZOO izgleda kad većina njegovih stanovnika spava, a probude se oni koji 'žive' noću. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.